NEF ANAOKULU YENİ BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI

07.02.2024 96

Necatibey Eğitim Fakültesi Anaokulu
2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 2. Dönemine yeni binasında 5 ŞUBAT 2024 PAZARTESİ günü ögrencilerini karşılayarak başladı.
Okulumuz Fahri Kiraz MTAL yanında bulunmaktadır. Konumu broşürde görebilirsiniz, ayrıca aşağıya link olarak bırakıyoruz.
Yeni okul binamız Milli Eğitim Bakanlığı 8 Derslikli İki Katlı Anaokulu olarak, okul öncesi öğrencilerinin gelişim özelliklerine cevap verebilecek bir fiziki yapıda inşa edilmiştir.

Kurumumuzun yeni binaya taşınması sürecinde emek harcayan tüm personelimize, okul yönetimimize; bu süreçte maddi manevi desteklerini her zaman bizlere hissettiren kıymetli velilerimize; hedeflenen tarihte yeni binaya geçişimizi gerçekleştiren değerli amirlerimize ve en önemlisi yeni okullarına kavuştuklarında yaşadıkları mutlulukla bizleri de sevindiren sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Tüm NEF ANAOKULU ailesine hayırlı olsun.

NEF ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

07-02-202407-02-2024