Necatibey Eğitim Fakültesi Anaokulu

Vizyon: Farkeden ve Farkedilen Bireyler Yetiştirmek İçin Biraradayız...

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda 36-69 ay arası çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek, Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, Çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak, Çocukları ilkokula hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz Temiz Okul Sertifikasına sahiptir.

Saatler: 07:45 - 12:45 -12:45- 17:45
Yabancı Dil:
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 900 TL
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ KONTENJANDAN YARARLANMAKTADIR.

Telefon - 02662498686 okul müdürü dahili no 11

WEB - https://nefanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gaziosmanpaşa Mah. Gülenç Sok. No27 Altıeylül/BALIKESİR

Yerleşim Yeri - GAZİOSMANPAŞA MAH. GÜLENÇ SOK. NO:27

Adres - Gaziosmanpaşa Mah. Gülenç Sok. No27 Altıeylül/BALIKESİR

Ulaşım GOP Minübüsleri/Taksi Dolmuşları - Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Altıeylül İlçe Merkezindedir.