NEF ANAOKULU ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERİ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMAYA DAİR BİLGİLERİNİ TAZELİYOR VE BİLMEDİKLERİNİ ÖĞRENİYOR

25.12.2023 81

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Çocuk edebiyatı alanında çalışan (yazar, çizer, akademisyen, masal anlatıcısı vb.) uzman ile iletişim kurma ve ilgili uzman ile çevrim içi veya yüz yüze etkinlik gerçekleştirilebilir.” maddesi doğrultusunda okul öncesi eğitimde çocuk merkezli programlar üzerine uzmanlık yapmış, “Etkileşimli Kitap Okuma” eğitimi verecek olan Uzman Elif BAYRAKLI ile okulumuz öğretmenlerinin  ve yöneticilerinin katıldığı çevrim içi bir eğitim gerçekleştirdik.

Meslektaşımız sevgili Uzman Elif BAYRAKLI'ya eğitime ve mesleki gelişime kattığı değer için teşekkür ederiz.

25-12-202325-12-202325-12-2023